UNIQUE BOUTIQUE HOUSES

Loft logo big
LOFT

Loft in Villedaigne

In 2018 openden we onze eerste XL vakantiehuis, LOFT -Powered by Lieu- .. En Lieu, dat zijn simpelweg onze achternamen, Roger Lindelauf en Micky Eussen.

Waar vroeger grote poorten zaten waardoor de boeren met hun tractor de druiven naar binnen reden zitten nu grote boogramen waardoor het licht naar binnen stroomt..
Een voormalige wijnschuur is nu een super vakantieverblijf voor 12 personen onder de hoge, stoere spanten en met een gave betonnen gietvloer. De LOFT is een heerlijke plek voor één of meerdere families/ vriendengroepen, met collega’s op meerdaags werkoverleg of voor kleine (thema)groepsreizen

LOFT- POWERED BY LIEU - IS LOFT - POWERED WITH LOVE-

HET ULTIEME BUITENLEVEN

De LOFT heeft een prachtige binnenplaats met een verwarmd zwembad en 2 grote terrassen.

Door de grote openslaande deuren loop je de tuin in met een verwarmd en beveiligd zwembad (8 x 4 meter) met ligbedden, een super luxe buitenloungehoek, een BBQ plek en een groot terras. Op het grote terras voor de loft staat natuurlijk ook een lange eettafel voor de etentjes buiten. Ook is er een groot dakterras met een tweede loungehoek aan de zijkant van het pand.
De sfeervolle verlichting op de cour, de lampen onder de rieten megaparasol en de lichtjes tussen de olijfbomen geven in de avond een bijzonder sfeertje. De loft ligt boven straatniveau, je kijkt dus heel sfeervol uit over de daken van Villedaigne.

EN HOE ZIET HET ER BINNEN UIT?

De LOFT heeft 300m2 leefruimte met 6 slaapkamers, 3 badkamers, compleet ingerichte open keuken, een infrarood sauna en twee grote zithoeken.

Een eclectische inrichting, soms strak, soms nostalgisch, een beetje design en wat vintage. Met de intieme verlichting is het ook ’s avonds een prachtig geheel.
De LOFT is een grote sfeervolle ruimte met een heerlijke leefkeuken met alles erop en eraan, 3 x 2 inductiekookplaten, een grote hoge koelkast, diepvries, een oven en een combi-magnetron oven, een vaatwasser en dubbele wasbak. De keuken heeft verder een kookeiland voor de kokers en een bar aan de keuken voor de kijkers.

Grenzend aan de keuken staat een vier meter lange tafel voor 12 personen, een gezellige aparte TV lounge (TV 165cm) met bibliotheek, een tweede gezellige zithoek met vier tweezitters en een poolbiljart.
Er zijn 6 slaapkamers met ieder een eigen wastafel, smartTV en airco. Daarnaast zijn er 3 badkamers waarvan 2 met grote inloopdouches en wastafel en 1 badkamer met grote inloopdouche, wastafel en bad. Ook zijn er drie individuele toiletten en een heerlijk luxe infrarood sauna!

Faciliteiten

LOFT

Services

LOFT

Zin in een vakantie in de Loft? Of wil je  meer informatie? 

Wat hebben we genoten! 25 jaar gevierd met ons gezin! Een prachtige plek!
Maar dat wisten we natuurlijk al jaren…. We komen zeker wéér terug
Heidy

Adres

17 route de Raissac
11200 Villedaigne
France