UNIQUE BOUTIQUE HOUSES

Over ons

Ook in Nederland hadden we het heerlijk

In 2007 zijn we vertrokken uit Nederland. Micky was manager in de kinderopvang en Roger had in Nederland een eigen bedrijf waar hij brocante en design meubels een tweede leven gaf. Onze meisjes, Coco en Roxy waren toen 6 en 4 jaar oud.

Naast hard werken houden we vooral ook heel erg van lekker eten, verbouwen en inrichten van ons huis. Altijd op zoek naar dat ene detail, dat ene stoeltje, de perfecte kleur dat wat een ruimte mooi maakt. Micky houdt van koken, Roger houdt van klussen, allebei houden we van mensen.
Tel daarbij op dat we altijd in zijn voor nieuwe avonturen, dat we het graag mensen naar de zin maken en dat we enorm genieten van reizen, andere culturen en het zonnetje. Eigenlijk… logisch toch.. dat we naar Frankrijk zijn geëmigreerd.

- POWERED BY LIEU IS POWERED WITH LOVE -

De droom kon niet meer terug in de doos

Maar …het was eigenlijk nooit onze intentie om te verhuizen, het was meer iets dat toevallig op ons pad kwam. We zagen een prachtige foto van een pand in Zuid–Frankrijk. De week daarna zijn we meteen gaan kijken. Helaas was het prachtige pand in het echt niet zo ideaal. We waren echt teleurgesteld en kwamen er daardoor achter dat we door wilden gaan met ons plannetje, de droom kon niet meer terug in de doos.
Daarnaast zochten we zon, veel zon, mediterrane zon, geen grijze luchten meer! En we zochten een huis midden in een dorp en niet afgelegen want dat vonden we niet oké voor onze meiden. Voor onszelf wilden we toch de stad met al zijn fijne voordelen niet helemaal loslaten, die moest dus dichtbij liggen.
Toen we dat allemaal wisten werd daarna iedere vrije minuut gestopt in de zoektocht naar ‘het perfecte pand’ in de perfecte omgeving. Een groot statig pand dat we naar onze eigen zin konden opknappen, in een dorpje, met een groot buiten en dichtbij de zee. De perfect spot voor ons én voor onze gasten. Na 1,5 jaar zoeken vonden we ons domaine en zijn we gestart met een Bed and Breakfast. ( die wie inmiddels in 2023 verkocht hebben)

2018, 11 jaar later…

Bloed kruipt waar het niet gaan kan en ondanks dat we het druk genoeg hebben met de Bed and Breakfast besluiten we om toch weer te gaan (ver)bouwen en wordt een mega grote oude wijnschuur volledig gestript en weer opgebouwd tot een luxe XL vakantiehuis voor 12 personen. 

En weer 4 jaar later…

Nemen we het besluit om onze Bed and Breakfast in de verkoop te zetten en ons te gaan richten op de verhuur van vakantiehuizen. Zo kunnen we ons uitleven op twee van onze grootste hobby, creeren, verbouwen, inrichten van huizen én het ontvangen van gasten die van onze huizen en de mooie regio willen genieten!

We gaan op zoek naar een uniek, klein vakantiehuis voor erbij en een paar maanden later hebben we ons nieuwe project gekocht. 

Een huis van meer dan 400M2, niet echt klein, maar zoooo mooi dat we het niet konden laten staan.

Unique Boutique Houses ontstaat, een samensmelting van de LOFT en het MANOIR ons tweede XL boutique house dit keer voor 15 p.

2023

Een  jaar later nemen we afscheid van ons domaine, de Bed and Breakfast Domaine des Agnelles wordt verkocht aan nieuwe geluksvogels!

Verhuizen, ja dat wel maar slechts 15 kilometer verderop

We zijn verknocht aan onze mooie regio en blijven dan ook zelf hier wonen.  UBH is ons nieuwe project waar we vol enthousiasme mee aan de slag zijn gegaan en we hopen zo onze gasten een heerlijk verblijf te kunnen bieden in een van onze huizen. UBH bestaat nu nog uit twee huizen maar even wat inside information, we zijn al bezig met nieuwe plannen!

Het is onze uitdaging om de huizen met karakter op een unieke, warme, eigenzinnige manier in te richten met mooie details, prachtige zwembaden en moderne luxe en comfort.

En omdat we in het prachtige zuiden wonen, doet de omgeving, de zee, strand maar ook de bergen de rest!

Wonen op vakantie!

Een paar jaar geleden tijdens het kindermenu in de B&B zag je bij een kindje van een van onze gasten het kwartje vallen en zei ze met een heel verbaasde uitdrukking op haar gezicht tegen ons: ”Maar jullie wónen gewoon op vakantie!”

En zo is het! We hebben het heerlijk hier. In 2007 vertrokken met toen kleine meisjes van 4 en 6 jaar. Nu zijn de meisjes meiden geworden en zijn ze al uitgevlogen!

Maar wij, wij blijven nog even en genieten van het mooie weer, de prachtige omgeving en niet te vergeten ons heerlijke werk! We hopen jullie in een van onze huizen te mogen ontvangen, bienvenue! 

Micky en Roger